Kuntokuurille? Sallan ryhmä aloittaa 12.1.2020

  • yhteiset harjoitukset sunnuntaisin ja tiistaisin klo 18.30
  • omatoiminen harjoitus torstai tai perjantai
  • harjoituspaikkana Kuntotehdas Punainen Ovi

”Olin erittäin tyytyväinen kuntokuuriini ja erityisesti valitsemaani ohjaajaan Sallaan. Sallan ystävällinen, rauhallinen, tasapuolinen ja kannustava ote meidän ryhmäämme auttoi innostumaan ja sitoutumaan kuuriin sataprosenttisesti. Salla keksii heti luovasti jonkun vaihtoehtoisen harjoitteen jos jollain tilapäistä vaivaa. Hän on huumorintajuinen ja luotettava. Oikea kultakimpale ohjaajana!” – Hilkka

Salla on harrastanut lajeja laidasta laitaan, mm. telinevoimistelusta koripallon kautta perinteiseen kuntosaliharjoitteluun. Pari vuotta sitten Salla antoi pikkusormen CrossFitille ja se vei lopulta koko käden – nykyään hän sekä harjoittelee itse kokonaisvaltaisesti että valmentaa urheilijoita Tampereella.

Nokialaisille vuosien varrelta tuttua kasvoa päiväkodin lastenhoitajana ja ryhmäliikunnanohjaajana kehutaan tsemppaustaidoistaan ja kyvystä ottaa ryhmässä kaikki yksilöllisesti huomioon. Nyt Nokiallekin lähes täysipäiväisesti valmennustöihin palanneen Sallan vauhdikas arki pyörii tiiviisti työn ja urheilun parissa, joten lomat vietetäänkin aina kaukana koko Suomen rajojen ulkopuolella rentoutuen.

Kuntokuurilla Salla tulee käyttämään kaikki parhaat palat työkalupakistaan saadakseen vähintään yhtä hyvin osallistujien tavoitteet täytettyä kuin edellisessä ryhmässään. Monipuolisiin kunto- ja voimaharjoituksiin yhdistellään mm. painonnostoa, kehonpainoharjoittelua ja intensiivisiä hikitreenejä. Tärkeänä osana kuntokuuria kulkee myös liikkuvuusharjoittelu ja muut keinot palautumista edistämään. Salla lupaa, että jokainen pääsee haastamaan itsensä omaan lähtötasoon parhaiten sopivalla tavalla.

Auta Sallaa ansaitsemaan titteli kuntokuurin parhaana sparraajana ja ilmoittaudu mukaan heti!

Lisätiedot kuntokuurista löydät täältä