Kuntokuurille? Sallan suunnitelmat selville 5.5. alkaen

  • tiistaisin ja sunnuntaisin klo 18.30
  • harjoituspaikkana Kuntotehdas Punainen Ovi
  • avoin tutustumistunti 14.4. klo 18.30. Ilmoittaudu info(at)kuntokuurinokia.fi 

”Olin erittäin tyytyväinen kuntokuuriini ja erityisesti valitsemaani ohjaajaan Sallaan. Sallan ystävällinen, rauhallinen, tasapuolinen ja kannustava ote meidän ryhmäämme auttoi innostumaan ja sitoutumaan kuuriin sataprosenttisesti. Salla keksii heti luovasti jonkun vaihtoehtoisen harjoitteen jos jollain tilapäistä vaivaa. Hän on huumorintajuinen ja luotettava. Oikea kultakimpale ohjaajana!” – Hilkka 

Salla on harrastanut lajeja laidasta laitaan, mm. telinevoimistelusta koripallon kautta perinteiseen kuntosaliharjoitteluun. Pari vuotta sitten Salla antoi pikkusormen CrossFitille ja se vei lopulta koko käden – nykyään hän sekä harjoittelee itse kokonaisvaltaisesti että valmentaa urheilijoita Tampereella.

Nokialaisille vuosien varrelta tuttua kasvoa päiväkodin lastenhoitajana ja ryhmäliikunnanohjaajana kehutaan tsemppaustaidoistaan ja kyvystä ottaa ryhmässä kaikki yksilöllisesti huomioon. Syksyn mittaan hiljalleen Nokiallekin valmennustöihin palanneen Sallan vauhdikas arki pyörii tiiviisti työn ja urheilun parissa ympäri Pirkanmaata, joten lomat vietetäänkin aina kaukana koko Suomen rajojen ulkopuolella rentoutuen.

Kuntokuurilla Salla tulee käyttämään kaikki parhaat palat työkalupakistaan saadakseen vuoden 2019 uutena kasvona vähintään yhtä hyvin osallistujien tavoitteet täytettyä kuin syksyn ryhmissä. Monipuolisiin kunto- ja voimaharjoituksiin yhdistellään mm. painonnostoa, kehonpainoharjoittelua ja intensiivisiä hikitreenejä. Tärkeänä osana kuntokuuria kulkee myös liikkuvuusharjoittelu ja muut keinot palautumista edistämään. Salla lupaa, että jokainen pääsee haastamaan itsensä omaan lähtötasoon parhaiten sopivalla tavalla.

Auta Sallaa ansaitsemaan titteli kuntokuurin parhaana sparraajana ja ilmoittaudu mukaan heti!