Aleksi valmentaa parhaillaan Itävallassa. Tulossa myöhemmin…

Aleksi

 

Esittelyssä viimeinen uusi kasvo vuoden 2019 valmentajakaartiin. Kuten kaikki muutkin kuntokuurin miesvalmentajat, myös Allu on forssalaisen kovan koripallokoulun kasvatti, vaikka peliura alkoikin virallisesti Vantaalla. Historialliseen mestaruusputkeen Forssassa valmentaneen isän ja samassa joukkueessa pelanneen, maajoukkueessakin vakiokasvona olleen äidin mukana Allu pääsi tutustumaan koriskenttiin jo kolmen viikon ikäisenä. Ensimmäiset keppijumpat Allu on tehnyt jo kaksivuotiaana ja on siitä lähtien päässyt osallistumaan Tommin punttikouluun aitiopaikalta sekä auttamaan ohjauksissa jo pikkupojasta lähtien.

Vaikka Allu on kuntokuurikoutsien kuopus, on hän todennäköisesti nähnyt elämänsä aikana eniten erilaisia treenejä, valmentajia ja tapoja saavuttaa tavoitteita. Nuorten maajoukkueiden vakiokasvo pelasi ensimmäisen miesten SM-sarjaottelun 16-vuotiaana Lappeenrannassa ja jatkoi uraansa pääsarjoissa myös Forssassa ja Nokialla. Lukuisten kolhujen, loukkaantumisten ja leikkausten jälkeen peliura vaihtui kokonaan valmentamiseen ja tällä hetkellä Allu toimii kolmatta vuotta BC Nokian apuvalmentajana ja toisena fysiikkavalmentajana.

Omien loukkaantumisten kautta Allun kikkapussista löytyy monenlaisia niksejä niitä kuntouttamaan kehittävän harjoittelun rinnalla. Monipuolisiin, tehokkaisiin, vaihteleviin ja kehuttuihin lämmittelyihin Allu upottaa aina liikehallintaa puolieroja tasoittamaan ja vammoja ennaltaehkäisemään. Myös urheiluhierojan koulutustakin kannattaa hyödyntää kuntokuurin aikana ja lukemattomat rullat teipanneena saat nopeasti kinesiot kroppaan treenien ohessa. Monipuoliset kunto- ja voimatreenit tullaan rakentamaan jo yli 25 vuotta sitten opittujen toimivien perusteiden varaan, joita maustetaan tarkoituksenmukaisesti muille ryhmille vielä salaisilla erikoismenetelmillä.

Auta Allua ansaitsemaan titteli kuntokuurin parhaansa sparraajana ja ilmoittaudu mukaan heti! 

Lisätiedot kuntokuurista löydät täältä.